ماساژ تایلندی (قسمت سوم)

ماساژ تایلندی

قسمت سوم

فواید و نحوه آموزش ماساژ تایلندی

پیشتر در دو قسمت در مورد کلیات ماساژ تایلندی و نحوه انجام آن و همینطور در مورد آمادگی قبل و حین ماساژ توضیحاتی ارائه گردید . در این قسمت به فواید ماساژ تایلندی و نحوه آموزش آن در مراکز معتبر و مجاز خواهیم پرداخت .

فواید ماساز تایلندی

در ابتدا ذکر این نکته مهم است که تمام ماساژها که توسط ماسورهای حرفه ای و کارآمد انجام می شوند ، می‌توانند تنش و استرس و اضطراب را در بدن فرد کاندید ماساژ مرتفع کنند . یک ماسور حرفه ای در زمان ماساژ جریان گردش خون فرد کاندید ماساژ را بهبود می بخشد و با این کار باعث رفع نقاط مسدود و افزایش جریان انژی در بدن می شود . ماساژ تایلندی همچنین باعث انعطاف پذیری بیشتر بدن می شود . همینطور به خاطر حالت ریلکسی که ایجاد می کند ، می تواند مشکلات جسمی فرد را نیز رفع کند .

تجربه ثابت کرده است که ماساژ تایلندی در کاهش کمرد درد ، بهبود حالات روحی و استرس ، تسهل و بهبودی دامنه حرکت عضو درگیر ماساژ ، کاهش هرگونه اضطراب روانی ، بهبودی آرتروز و نرم کردن مفاصل ، تسکین دردهای میگرنی و سردرد های مزمن و سیاتیک ، بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن به واسطه بهبود گردش خون و آزادسازی انرژی نهفته و بالانس و افزایش سطوح انرژی و همینطور توانبخشی برای بیماران دچار عارضه سکته مغزی ، موثر و مفید به فایده بوده است .

درمان با ماساز تایلندی

کمردردهای مزمن و قدیمی که به هر دلیلی اتفاق افتاده باشند ، می توانند زندگی را برای فرد مبتلا به بدترین شکل ممکن تلخ کنند . افرادی که از ماساژ تایلندی برای درمان کمردرد خود استفاده کرده اند از این نحوه درمان بسیار راضی بوده اند و ماساژ تایلندی را در کاهش دردهای خود بسیار موثر ارزیابی کرده اند . باز هم تجربه ثابت کرده است که انواع ماساژ به نسبت مصرف داروهای شیمیایی ، در زمینه درمان اختلالات روحی و روانی کاملا موثرتر بوده اند . ماساژ تایلندی یکی از انواع ماساژ می باشد که می‌تواند افسردگی و استرس فرد متقاضی ماساژ را به شدت کاهش دهد و حالت ریلکسی را در فرد بیشتر کند .

محققان به این مهم پی برده اند که ماساژ تایلندی می‌تواند با بهبود موارد متعدد روان شناختی و روان حالات روحی شخص ماساژ گیرنده را بهتر کند . محققان به این نتیجه رسیده اند که تاثیر ماساژ تایلندی نسبت به ماساژ سوئدی در این مورد بسیار قوی تر است . در مورد اضطراب و استرس این نکته حائز اهمیت است که وجود آنزیم Alpha-Amylase بزاقی در دهان انسان ، یکی از علائم استرس و اضطراب است . به بیان پزشکی آمیلاز آنزیمی در بدن است که پیوند های آلفا را در پلی ساکارید هایی مثل نشاسته و گلیکوژن ، هیدرولیز می نماید و آن ها را به گلوکز یا مالتوز تبدیل می کند . آلفا-آمیلاز شکل اصلی آمیلاز در انسان ها و پستانداران است . به نظر برخی از کارشناسان و محققان هر زمان یک فرد به اضطراب و استرس شدیدی در رفتار خود مبتلا شود ، میزان آنزیم در دهان او بالا می‌رود .

ماساژ درمانی راهی برای کاهش افسردگی
بیشتر بخوانید
هنر ماساژ ایران آموزش ماساژ

انجام ماساژ تایلندی می تواند تا مقدار زیادی از تولید این آنزیم در بدن بکاهد و به این ترتیب از حجم استرس و اضطراب فرد متقاضی ماساژ کم کند . ماساژ تایلندی چون به صورت عمیق انجام می شود می تواند به کاهش تولید هورمون کورتیزول نیز کمک کند . کورتیزول به وسیله هورمون آدرنوکورتیکوتروپیک تولید می شود و توسط هیپوفیز در پاسخ به هرگونه استرس و اضطراب ، سنتز می‌شود . مکانیسم اصلی کورتیزول بدین صورت می باشد که باعث افزایش میزان قند خون یا حالت گلیسمی می‌گردد . این افزایش با تحریک گلوکونئوژنز کبدی ، با پشتیبانی انواع اسید های آمینه حاصل از کاتابولیسم پروتئین ها ، به ویژه در سطوح عضلات اسکلتی و چربی، در سطح بافت چربی ایجاد می شود . ماساژ تایلندی و یوگا ارتباط تنگاتنگی با هم دارند . در ماساژ تایلندی برای هر چه بهتر انجام شدن کشش بدن بیشتر از حرکات یوگا استفاده می شود . این حرکات باعث انعطاف پذیری بیشتر اندام های بدن خواهد شد . ماساژ تایلندی دامنه حرکات دست و پا را افزایش می دهد . میزان چرخش و انعطاف شانه و مچ دست و پا هم در افرادی که کاندید ماساژ تایلندی هستند افزایش چشمگیری پیدا می کند . در یک بررسی تکنیکال محیطی ، ماساژ تایلندی روی افرادی که دچار سردرد های مزمن و میگرنی بودند و همینطور کسانیکه دچار درد سیاتیک بودند آزمایش شد . به طرز چشمگیری مشاهده شد که ماساژ تایلندی توانسته است نسبت درد را در این بیماران کاهش دهد و زندگی را برایشان زیباتر نماید . ماساژ تایلندی باعث می شود تحمل بدن در برابر فشار ماهیچه ای افزایش محسوسی داشته باشد . این مسئله نشان دهنده بهبود بیماران پس از انجام چند جلسه ماساژ درمانی می باشد .

درمان آرتروز با ماساژ تایلندی

ماساژ تایلندی در درمان آرتروز نیز بسیار مورد استفاده قرار می گیرد . ماساژ تایلندی اثرات غیر قابل انکاری روی سطوح عضلاتی اسکلتی دارد و باعث کاهش درد در مفاصل دست ، کمر ، زانو ، گردن و پا می شود .
یکی از بزرگترین مشکلاتی که جوامع بشری با آن دست به گریبان هستند ، سکته و عارضه های مغزی هستند که دردسرهای زیادی را برای فرد آسیب دیده و اطرافیان او ایجاد می کنند . محققین به این نتیجه رسیده اند که ماساژ ریلکسی تایلندی می تواند بهبودی این افراد را تسریع ببخشد . ماساژ تایلندی باعث می شود گرفتگی عضلات کاهش یابد و انرژی در بدن آزاد شود . به این صورت رفتارهای روحی و جسمی فرد بهتر می شود . بعد از مدتی اختلالات موجود در راه رفتن و حرکت فرد نیز بهتر می شود . علائم بهبودی و سلامت را از همان جلسات اول می توان در فرد بیمار مشاهده کرد . ماسوری که در این زمینه فعالیت می کند می بایست کاملا به حرکات ماساژ تایلندی واقف باشد و آموزش ماساژ تایلندی را نزد اساتید اهل فن آموخته باشد . باز هم شدیدا توصیه می شود حتما برای دریافت یک ماساژ موثر و استاندارد از مراکز معتبر و دارای مجوز قانونی استفاده گردد . ماساژ غیر استاندارد می تواند عوارض جبران ناپذیری ایجاد نماید . اگر در ماساژ درمانی تایلندی از روغن و اسانس های معطر و طبیعی استفاده شود قطعا فواید ماساژ را دو چندان خواهد نمود . استفاده از روغن زنجبیل یا روغن اسطوخودوس یا روغن نارگیل و الباقی روغن ها قویا توصیه می شود . خواص این روغن ها به شرح ذیل است :
آرامش بخشی – کاهش تنش – بهبود عملکرد سیستم ایمنی – انعطاف پذیری و …

چند نکته در خصوص ماساژ سنگ داغ
بیشتر بخوانید
هنر ماساژ ایران آموزش ماساژ

ماسور باید درک خوبی از آناتومی بدن داشته باشد و در زمینه تحریک عصب ها و ماهیچه ها تخصص داشته باشد .

ماساژ تایلندی

آموزش ماساژ تایلندی می تواند آینده کاری شما را بهبود بخشد . موسسه هنر ماساژ ایرانیان با بهره گیری از اساتید متخصص و با مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور ، آماده ارائه انواع آموزش در رابطه با ماساژ تایلندی به شما عزیزان هنرجو می باشد . بعد از پایان دوره ، شما در آزمون سازمان شرکت نموده و در صورت موفقیت در آزمون مفتخر به دریافت مدرک از سازمان فنی و حرفه ای کشور در زمینه آموزش ماساژ تایلندی خواهید شد . بازار کار بی صبرانه منتظر شما عزیزان می باشد .

این نوشته منتشر شده در مقالات علمی می باشد. جهت اضافه کردن به علاقمندی های مرورگر خود بر روی لینک صفحه کلیک نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×